Fiske Dalarna

Fiske Dalarna - Drömmer du om att fånga den där rekordfisken? Söker du fiskeutrustning i Dalarna? Kom in till oss på Hedemora Fiske och Fritid. Vi är det första steget mot en oförglömlig vildmarksupplevelse eller förverkligandet av fiskedrömmen. Hos oss kan du hitta ett komplett sortiment av fiskeutrustning och tillbehör för både glada amatörer och rutinerade proffs.


Vårt företag har rötterna här i Dalarna och vi vet hur det är att fiska i våra vatten. Vattendragen och fiskarna i södra Dalarna känner vi lika väl som mammas gata. För oss är detta inte bara ett jobb. Sportfiske i Dalarna är vår passion! När vi inte står i butiken så är vi ute på fältet och prövar alla redskap. Genom att noggrant prova ut allt nytt kan vi stå bakom det vi säljer till hundra procent. Det som inte håller måttet får inte plats i vår butik. 

Hedemora Fiske och Fritid är ingen vanlig butik. Här hos oss får kunderna ta tid och plats. Alla som kommer till oss är våra vänner. Vi delar intressen och vill gärna höra om era upplevelser. Vi har fötterna i den lokala fisketraditionen. Men sneglar hela tiden nyfiket på utvecklingen och tar in de nyaste redskapen.


Välkommen in, nybörjare som erfaren och ung som gammal. Här hos oss förenas alla sorters fiskeentusiaster.Fiske Dalarna