Fiskeutrustning Dalarna

Fiskeutrustning Dalarna - En fiskares utrustning är personlig och unik. Det tar tid att hitta det som passar just dig och dina fiskevatten. Låt oss hjälpa dig en bit på vägen! Fiske och sportfiske i Dalarna är vår specialitet och vi hjälper dig att prova ut och anpassa utrustningen efter dina behov. Kom in till oss för att få veta mer om det senaste, prova något nytt, eller uppdatera dina gamla grejer. Hos oss kan du få tips och hjälp med att sätta ihop en komplett utrustning som ger dig den bästa upplevelsen.

Är du gammal i gemet eller bara funderar på att börja fiska på skoj. Alla fiskare har sina önskemål och speciella intressen. Kom in till oss så ska vi hitta en lösning som passar dig. Här finns allt från enklare nybörjarutrustningar till ett stort utbud av unika och handgjorda proffsgrejer. Vi säljer fiskeutrustning av högsta kvalitet med fokus på fiske i Dalarna.


Vi vill kunna ge våra kunder det bästa. Och därför knyter vi ständigt nya kontakter med leverantörer och aktörer inom fisket. Detta ger oss en speciell kunskap som vi gärna delar med oss av till dig. Tillsammans med våra kunder och kontakter sitter vi på en stor kunskapsbank som gör oss unika i vårt slag.

Välkommen in, nybörjare som erfaren och ung som gammal. Här hos oss förenas alla sorters fiskeentusiaster.

Fiskeutrustning Dalarna