Det startades vintern 2014 när Andreas Jax valde att öppna upp den så klassiska butiken Hedemora FISKE & Fritid efter Putte Brolunds bortgång. Jax som själv är sportfiskare kände att de va dags att göra en satsning och har idag byggt upp en välutrustad butik på Myrtorget i Hedemora. Några månader senare insåg vi att fler folk utifrån hörde av sig om våra exklusiva beten och valde därför att starta upp en webshop med samma sortiment som i våran butik.

Dalarnas Sportfiske är en del av Hedemora FISKE & Fritid.

Anledningen till att vi valde att öppna upp en webshop var enkel, vi vill nå ut till fler människor med våra grymma beten och förfrågan fanns. Hur vet vi då att dom är grymma? Jo vi testar ut alla vår beten dagligen och har ständig dialog med ett stort kontaktnät av duktiga sportfiskare och betesbyggare runt om i vårat avlånga land.

Varför ska man då välja att handla hos oss?
Vi har valt att satsa stort på handgjorda beten av sportfiskare runt om i landet. Vi satsar på kvalitén och de vet vi även att våra betestillverkare gör! Vi står helt enkelt för vad vi säljer och vi fiskar själva mycket med beten som vi tar in och de vi märker levererar väljer vi helt enkelt att satsa på. 

Våran kunskap och våran passion till fisket hoppas vi når ut till dig som kund. 

.................................................................................................................................................

Hedemora FISKE & Fritid
Myrtorget

Öppettider i butiken
Mån 17:00-20:00
Tis 17:00-20:00
Ons 17:00-20:00
Tors 17:00-20:00
Fre 17:00-19:00
Lördag 10:00-14:00
Söndag :Stängt

Vi som jobbar på Dalarnas Sportfiske/Hedemora FISKE & Fritid
Andreas Jax